מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיקור מי שפיר בהריון עם קרישיות יתרme20/09/2013
בוקר טוב,
יום א' אעבור דיקור מי שפיר.
הרופא שלי אמר להפסיק את האספירין 5 ימים לפני הדיקור ואת הקלקסן 10 שעות לפני, כלומר אם אני מזריקה כל יום ב7 וחצי בערב (40 מ"ג) והדיקור ב8 בבוקר, כן להזריק יום לפני.
אני רואה בכל האתרים וההמלצות לפני דיקור מי שפיר להיות ללא השפעת קלקסן לפחות 24 שעות - האם מדובר בעמדות שונות של רופאים או שיש איזשהי המלצה גורפת?
בנוסף אשמח לחוו"ד נוספת, הרופא שלי אמר להפסיק אספירין כשמגיעים לחודש תשיעי ועל האזהרות של הכדור עצמו כתוב שהוא מסוכן לנשים בהריון אחרי סוף הטריימסטר השני (כלומר סוף חודש שישי).
בכלליות אני לא מרוצה מהאספירין כי הבנתי שהוא חודר שיליה, שזה לא דבר טוב.
האם יש אפשרות לקבל מינון גבוה יותר של קלקסן ולוותר על האספירין?
במיוחד אשמח להוסיף לתזונה שלי אומגה 3 ברמה יומית וכרגע אני נמנעת מכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור מי שפיר בהריון עם קרישיות יתר - תגובה
פרופ` אלן ברבי26/09/2013ההוראות של רופא נשים בסדר גמור ! הוא יעזר גם בהמטולוג במקום לפי הצורך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)