אני לא יודעת אם יוכלו לעזור לי פה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני לא יודעת אם יוכלו לעזור לי פה
    גל
    03/10/2013

אני בת 18.6 , אני כבר תקופה ארוכה כמעט חצי שנה מרגישה ממש רע אני לא מתפקדת לא עובדת הרבה במיטה , אבל אני רוצה לאתר מה שאני מרגישה : התחילו לי סחרחורות לפני כמה חודשים החדר זז לי שאני מזיזה את הראש , אני מרגישה חוסר יציבות הרבה כמעט כל יום , אני עייפה כל הזמן , אני מרגישה חולשה , הדופק שלי כל הזמן מהיר ! אני חיוורת אני לפעמים מרגישה תחושת פרה עילפון , שאין לי חמצן בראש ,קשה לי לעשות ספורט כואב לי הראש לעיתים קרובות החולשה כל הזמן נמצאת אבל , לפעמים תחושת בחילה , אני ממש לא מצליחה לתפקד , ואני רק בת 18 למה אני מרגישה לא חיונית וכמו זקנה , עשו לי MRI , אקו לב לחץ דם ,eng , שיצאו תקינים , עשיתי בדיקות דם מקיפות ובדקתי גם את מחלת הנשיקה , ana, בלוטת תריס ועוד , הדברים שהיו לא תקינים זה crp שיצא 0.60 ופרוטאין טיפה גבוה הרופא משפחה אמר שזה אולי בגלל הכאב גרון שיש לי עכשיו , אף אחד לא מצליח לעזור לי ולפתור את הבעיה אני מפסידה את החיים שלי בכלל זה ולא מתקדמת , ממה זה יכול להיות ?? אפילו ההורים שלי מיואשים ולא עוזרים לי כבר !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• למה לא עונים לי ?

גל
    03/10/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא יודעת אם יוכלו לעזור לי פה - תגובה

פרופ` אליעזר רחמילביץ
    04/10/2013

לצערי זה לא הפורום המתאים עבור הבעיות שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו