טסיות דם נמוכות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טסיות דם נמוכות
    עדי
    04/10/2013

שלום,
    אני בת 26 בריאה ובשבועיים האחרונות נוספו לי הרבה שטפי דם סימנים כחולים) ביריכיים וברגליים. עשיתי בדיקות דם ומסתבר שטסיות הדם שלי נמוכות מהרגיל (70,000) וגם ערך ה PT לשניות הוא 12.5.היתי במיון יומיים ולאחר אינספור בדיקות דם שיחררו אותי בטענה שלא יודעים מה יש לי ושאפנה למרפאת הומוטולוגיה אצלם בשבוע הקרוב. אני אמא לתינוקת בת שנה וחצי והאמת שאני לחוצה מאוד מחוסר הידיעה הזאת.רציתי לשאול אם לדעתך יכול להיות שיש פה סיכון או שאני יכולה להרגע?
    אשמח לתשובה בהקדם, תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טסיות דם נמוכות

הוספת תגובה

• טסיות דם נמוכות

עדי
    05/10/2013

תודה רבה על התשובה המהירה,
    נקבע לי תור למרפאה בתל השומר ביום חמישי 10/10.
    במידה ואין דימום - האם לחכות עד יום חמישי או שעדיף לי לפנות באופן פרטי למומחה בתחום?
    תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טסיות דם נמוכות - תגובה

פרופ` אליעזר רחמילביץ
    05/10/2013

תעשי עוד פעם ספירה ביום ב או ג
    אם אין שנוי אפשר לחכות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יצירת קשר

עדי
    05/10/2013

תודה. רציתי לשאול האם אפשר להיפגש באופן פרטי .
    אשמח לפרטי ההתקשרות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו