מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיליפיברוזיסדיאן21/10/2013
שלום רב,
לפני כשלוש וחצי שנים אובחנה אצלי מחלת מיליפיברוזיס. נכון להיום, אני נוטלת מאז הידראה במינון של 1000 מ"ג ביום (הטחול שלי הינו כ- 17 מ"מ וכבד טיפה מוגדל. בדיקות הדם תקינות ורמת הכדוריות האדומות בפעם האחרונה עמדה על 288,000). במהלך השלוש השנים האחרונות אני סובלת מאי נוחות ולחץ בבטן העליונה ובאיזור המותניים ובמהלך השנה וחצי האחרונות, נוסף סימפטום של תחושת גוש תקוע בגרון. חשבו שמדובר במשהו נפשי ונתנו לי ציפלרקס ולאחר כ-4 חודשים הפסקתי ליטול את הכדור מאחר ולא חשתי בשום שינוי. עשיתי בדיקות גסטרוסקופיה, קולנוסקופיה, קפסולה אנדוסקופית וגילו כי יש לי דלקת במעי הדק והתחלתי ליטול רפאסאל ובודיסון מחשש שאולי מדובר במחלת הקרוהן. חשבו גם שיש לי בעיות חומציות בקיבה ונתנו לי טיפול באומפרדקס, נקסיום, לוסק וכו' ושום דבר לא עזר לי. בשבוע האחרון עשיתי שוב בדיקת רפלוקס בושט ואני ממתינה לתשובות. מיותר לציין שאיכות חיי ירדה ברמה משמעותית ואני סובלת באופן קבוע (לא התקפים של כאבים) מהשנייה שאני מתעוררת בבוקר ועד השנייה שאני הולכת מלחץ בבטן העליונה ותחושה של אי נוחות בגרון וכאילו שתקוע לי גוש בגרון. ברצוני לדעת האם ייתכן שכדור ההידראה גרם לתופעות אלו? מאחר והבעיות החלו בסמיכות לתחילת נטילת הכדורים? האם יש תחליף לכדורים אלו? אודה לתשובתך ולעזרתך לעוד כיווני בדיקה. אני ממש חסרת אונים ומיואשת להיסחב עם התחושה הזו כבר יותר מ-3 שנים ובכל תקופה זו גם לעבור כל כך הרבה רופאים שאומרים לי שהם לא יודעים להגיד לי ממה אני סובלת.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיליפיברוזיס - תגובה
פרופ` אליעזר רחמילביץ21/10/2013I am not aware that your symptoms are related to Hydrea
but you can try and stop the treatment for a few days and see
whether it will effect your symptoms
Otherwise I am not in a position to relate to your problem* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)