קרשיות יתר שאלה שלא נענתה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרשיות יתר שאלה שלא נענתה!
    גל
    29/03/2008

שלום אני גל בת 22
    בבדיקת קרישיות שנערכה לי נמצא הטרוזיגוט לפרותרובין g20210 והטרוזיגוט לmthfr כמו כן ערכים נמוכים לפרוטאין c resistent בדיקות אלה נעשו עקב סימנים על הרגל שלי שאובחנו כlevido reticularis אצל ראומטולוג. היום הייתי אצל ההמטולוג שאמר כי אינני צריכה לקחת תרופות כלשיהן ורק כשאהיה בהריון אצטרך לקחת קלקסן שאלותיי הן:

א.האם יכול להיות קשר בין המחלה שאובחנה ע"י הראומטולוג לסיכון לקרישיות יתר?

ב.האם אתה מצטרף לדעתו של ההמטולוג לגביי אי לקיחת תרופות אלה אם כן יהיה ארוע טרמבוזי?..יש אפשרות למנוע מארוע כזה לקרות או שצריך לחיות ככה בידיעה שאני נמצאת בקבוצת הסיכון ודבר כזה יכול לקרות לי?
    ג. האם מאמץ גופני פיזי בעבודה יכול להזיק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קרשיות יתר שאלה שלא נענתה!

ד''ר אשר וינדר
    31/03/2008

יש מספר שאלות חשובות. ראשית, levido reticularis זו לא אבחנה. זה תאור מצב. האם יש סיבה למצב הזה? שנית, מה הסיבה שנבדקה קרישיות יתר אצלך. כדי לתת לך תשובה צריך לקבל את המידע החסר. באם את לא שלמה עם היעוץ ההמטולוגי שקבלת, פני ליעוץ נוסף אצל המטולוג העוסק בקרישה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו