מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרשיות יתר שאלה שלא נענתה!גל29/03/2008
שלום אני גל בת 22
בבדיקת קרישיות שנערכה לי נמצא הטרוזיגוט לפרותרובין g20210 והטרוזיגוט לmthfr כמו כן ערכים נמוכים לפרוטאין c resistent בדיקות אלה נעשו עקב סימנים על הרגל שלי שאובחנו כlevido reticularis אצל ראומטולוג. היום הייתי אצל ההמטולוג שאמר כי אינני צריכה לקחת תרופות כלשיהן ורק כשאהיה בהריון אצטרך לקחת קלקסן שאלותיי הן:
א.האם יכול להיות קשר בין המחלה שאובחנה ע"י הראומטולוג לסיכון לקרישיות יתר?
ב.האם אתה מצטרף לדעתו של ההמטולוג לגביי אי לקיחת תרופות אלה אם כן יהיה ארוע טרמבוזי?..יש אפשרות למנוע מארוע כזה לקרות או שצריך לחיות ככה בידיעה שאני נמצאת בקבוצת הסיכון ודבר כזה יכול לקרות לי?
ג. האם מאמץ גופני פיזי בעבודה יכול להזיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרשיות יתר שאלה שלא נענתה!
ד''ר אשר וינדר31/03/2008יש מספר שאלות חשובות. ראשית, levido reticularis זו לא אבחנה. זה תאור מצב. האם יש סיבה למצב הזה? שנית, מה הסיבה שנבדקה קרישיות יתר אצלך. כדי לתת לך תשובה צריך לקבל את המידע החסר. באם את לא שלמה עם היעוץ ההמטולוגי שקבלת, פני ליעוץ נוסף אצל המטולוג העוסק בקרישה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)