טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בת 30 , שבוע 32 הריון ראשון . בשבוע 23 עקב דימום קל קיבלתי זריקת אנטי D . בבדיקת קומבס עקיף לפני מתן אנטי D נוסף בשבוע 28 נמצאו נוגדני אנטי D בכייל 1:4דיקה חוזרת אחרי שבועיים . בבדיקה אחרונה לפני מספר ימים הכייל ירד ל1:2 . האם זה אומר שאני צריכה לקבל חיסון אנטי D נוסף לפני הלידה ? בנוסף נמצא ממצא נוסף " התקבלה תגובה חלשה נוספת שאינה ניתנת לאיפיון בשלב זה . יש לבצע מעקב במהלך ההריון " - מה זה יכול להיות ? איזה מעקב נדרש לבצע ? האם יש צורך בביצוע בדיקות נוספות והאם יכולך להיות מסוכן לי או לתינוק .
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר