מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת קרישיותמאיה29/11/2013
שלום אני בת 21 עשיתי בדיקת דם של קרישיות inr יצא 1.1 pt יצא 12.2 שהמקסימום 12 ו ptt יצא בטווח הנורמה 25.5 .בנוסף יצא לי גם חוסר ב iron-ברזל שהמינימום 60 ולי יצא 42.בספירת דם mch יצא 24.2 שהמינימום 27 וmcv יצא 78 שהמינימום 79 ,יתר הערכים בספירת הדם ובכימיה בדם כולל תפקודי כבד וכליות בנורמה . רציתי לשאול האם התוצאה של בדיקת הקרישיות תקינה או לא ,אם לא מה יכולה להיות הסיבה? והאם הופעה של שטפני דם ממש קטנים לפעמים בציפורניים ,באורך מילימטר או שניים יכולה להיות קשורה לקרישיות הבנתי מעיון באינטרנט ולפי תמונות ששטפי הדם הקטנים נקראים splinter hemorrhages nails.שטפי הדם נעלמים עם צמיחת הציפורן והם לא מבסיס הציפורן. התופעה של שטפי הדם הקטנים האלו קיימת בערך שלוש שנים. כשהלכתי לרופאי עור אמרו לי שזו התחלפות נימים בציפורניים. איני יודעת אם עליי לציין אך יש לי מיגרנות עם אאורה (הפרעה וחוסר נוירולוגי זמני בשדה הראייה לכחצי שעה עד הופעת כאב הראש ) כבר 9 שנים,דווקא מיגרנה מסוג זה יכולה לגרום לקרישיות יתר (לא תמיד). אני לחוצה מהתוצאה של הpt.
תודה רבה על תשובתך ושבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת קרישיות - תגובה
פרופ` אלן ברבי30/11/2013אין משמעות קלינית לשינויים בצוצאות הללו. ואין קשר עם התופעות בציפורנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)