טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני ממוצא חצי עיראקית חצי מרוקאית ו- WBC היה גם בטווח הנורמה בשנים קודמות (8) , בת 44 טרם התחלתי טיפולי פוריות והיו בדיקות לבירורים ראשוניים.
בחצי שנה האחרונה בעקבות בדיקות לטיפולי פוריות נתגלו בבדיקות הדם ערכים נמוכים של( WBC (3.5 ,2.8, 3.9, 3.9, 3.2. בבדיקה האחרונה ערך נמוך גם של נטורופילים ABS 1.5 וערכים נמוכים ב MCH 32 ו MCHC 32 ו MCV 99.
שאר הערכים נמצאים בטווח הנורמה בתוך הסוגריים. שאלתי היא האם אני חולה במחלה שעכשיו ירדו לי כל הזמן כדוריות הדם הלבנות?
אנא חווי דעתך על תוצאות הבדיקות.
תודה
הדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר