חשד למחלה בדם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשד למחלה בדם
    תקווה
    11/12/2013

שלום דוקטור הייתי אמורה לעשות ניתוח להרמת ריצפת האגן עשיתי בדיקות דם כלליות כהכנה לניתוח והלימפוציטים היו מאוד גבוהים הרופא ביקש בדיקה חוזרת ושוב לימפוציטים גבוהים נישלחתי להמטולוג שחושד שישלי CLL קיבלתי בדיקות נוספות גםלא תקינות FREE KAPPA 33.92 קאפה למבדה תקין קאפה למבדה רטיו 2.98 יש לי כבר כמה שנים כאבי גב שלא מוצאים את הסיבה CT גב תקין הא תם לפי ממצאים אלה אפשר להסיק שיש לי סוג של סרטן בדם תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשד למחלה בדם

הוספת תגובה

• חשד למחלה בדם - תגובה

פרופ` אלן ברבי
    12/12/2013

אם עשו כבר אבחנה של CLL זה סרטן דם לימפוציטרי כרוני
    הפרעות בשרשרות קלות יכולות להיות במחלה זו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך חשד CLL

גל
    12/12/2013

תודה רבה על תשובתך המהירה הרופא חושד שזו המחלה ולכן הוא הפנה אותי לבדיקות הדם חלק מהתוצאות הגיעו כמו שהזכרתי בהודעה קודמת רציתי לדעת אם לדעתך מהתוצאות שראית אפשר להסיק שזו בודאות המחלה האם יכול להיות שהרופא הרחיק לכת ואולי זה זיהום כלשהו ? תודה רבה מודאגת מאוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו