מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התייעצות בקשר לקרישיות דםנירית31/12/2013
שלום לרופאים המלומדים,
גיל 54 ,נקבה, לפני כשלוש שנים החלטתי להתייעץ עם קרדיולוג אך ורק כדי למנוע הפתעות ולא בגלל שאני חולה.
הוא נתן לי בין השאר לעשות בדיקות מיוחדות של קרישיות דם ולהפתעתי התוצאות קצת חרגו. עשיתי פעמיים את הבדיקות.
אשמח לקבל תשובות האם יש משמעות לתוצאות ? האם עלי לקבל טיפול? ואם כן איזה?
להלן רק התוצאות שחרגו:
29.8.2013 - anti cardiolipin igm - 25.8
29.8.2013 - ptt-lac sensitive -27.9 .
29.8.2013 rvvt-lac sensituve - 53
20.1.2013 51 כנ"ל. אותה בדיקה
29.8.2013 RVVT LAC RATIO - 1.57
20.1.2013 1.64 כנ"ל אותה בדיקה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות בקשר לקרישיות דם - תגובה
פרופ` אלן ברבי03/01/2014אין תוצאות ביקורת של המעבדה . צריך לעקוב על ACL IGM. יש שינויים קלים ב תוצאות LAC אבל לא נראה לי שמדובר בתסמונת APLA.לבדוק גם הומוסיסטאין. יתכן שהקרדיאולוג ימליץ על אספירין במינון קטן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)