מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לויקפוניהש04/04/2008
האם לוקפוניה יכולה להיות קשור לווסת אצל הבנות?
אני עושה בדיקות דם כל חודש בגלל שאני לוקחת רואקוטן ועוד בבדיקה שלפני תחילת הכדורים התגלו אצלי 3060 WBC בהמשך עלה בהדרגה ל5 וכיום ירד שוב ל3500.
אמרו לי שייתכן וקשור לוסת כי לעיתים רואים אצל בנות לקראת המחזור לויקופניה. האם זה נכון?
בנוסף מספר הלימפוציטים הוא 840 כרגע (24%) האם צריך להדאיג? או שמתאים לספירה הכללית הנמוכה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לויקפוניה
ד''ר אשר וינדר04/04/2008אני לא מכיר קשר משמעותי בין ספירת תאי דם לבנים לבין הווסת או שינויים הורמונליים, אלא אם מדובר בשינוי משמעותי כמו הריון. צריך לבחון את ספירות הדם שלך לאורך זמן, כי ספירת הדם הלבנה יכולה להשתנות בקלות תוך שעות ספורות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ש04/04/2008אלה הספירות שנעשו בהפרשים של חודש
3.06 , 3.89 , 5, 4.17 , 3.5* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אורח חייכם בריא?
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)