מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקות קרישיות יתר -לאחר הפלהמיכל18/02/2014
שלום רב, בהמשך לשאלה ששאלתי בעבר וטרם נענתה -
לאחר הפלה בשבוע 6 נשלחתי לבדיקות קרישיות יתר דרך הקופה (להלן הבדיקות שנשלחתי לעשות):
• RF
• PTT
• BETA2 GPI(G+M)
• CARDIOLIPINE-P
• UPUS ANTICOAGULANT
• ANA
• ANTI CENTROM .B
הבנתי שיש רשימה מלאה של בדיקות קרישיות ולא כ״כ הבנתי מה ההבדל בין מה ששלחו אותי לבין מה שרשום ברשימה הזו:
1. Lupus anticoagulant
2. Anticardiolipin antibodies IgG, IgM, B2glycoprotein
3. Protein C
4. Protein S
5. Antitrombin III
6. Factor V Leiden (APCR)
7. MTHFR
8. Factor II (protrombin mutation)
9. Homocystein
10. Factor V?II, XI, IX
11. Anti thyroid antibodies
12. Anti SM antibodies
13. Anti mitochondrial antibodies
רציתי לדעת מעבר לבדיקות ששלחו אותי, אילו מהבדיקות כדאי לעשות בנוסף כדי לבדוק האם הסיבה להפלה מקורה בקרישיות יתר.
גם אם צריך לעשות באופן פרטי, אודה לך אם תוכל לכוון אותי לבדיקות הנוספות שכדאי לעשות.
תודה רבה על הסבלנות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות קרישיות יתר -לאחר הפלה - תגובה
פרופ` אליעזר רחמילביץ18/02/2014קודם ניתן לבצע את הבדיקות שניתנו מהקופה
ובהתאם לתוצאות לשקול אם יש מקום לבצע בדיקות נוספות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)