טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 31 מתכננת הריון שלישי הריון ראשון תקין, הריון שני מלווה בדימומים רבים והיפרדות שליה שהביאה ללידה בשבוע .31 ביצעתי תבחין APLA וה ratio RVVT-LAC לפני שלושה חודשים 1.57 גבוה מהנורמה.. זה המדד היחיד שהרופאת נשים וההמטולוגית התייחסו אליו למרות שהיו עוד תוצאות אחרות חורגות מהנורמה. חזרתי על הבדיקות ןה 1.25 ratio RVVT-LAC .בגבולות הנורמה. אך המדדים האחרים: 26.4 ׁPTT-LAC SENSITIVE ׁ(נמוך), RVVT-LAC SENSITIVE 35 (נמוך), RVVT-LAC INSENSITIVE 28 (נמוך), מדדים אלו נמוכים ולא ברור לי האם הבדיקה תקינה ואני יכולה להתחיל לנסות להיכנס להריון? אשמח לתשובה מהירה תודה, רונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר