טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי אני חולה קרוהן בן 37 ,מאובחן כ20 שנים. לפני חודשיים התחלתי ליטול אימוראן לאחר שפורינטול גרם לעליה באנזימי כבד. הענין הוא שבמהלך החודש האחרון ההומוגלובין יורד בהדרגה מ11.7 ל9.8. בשבוע האחרון אני חום בגלל שפעת ובדיוק לפני חודש התהפכתי מהאופנוע שלי ויש לי דלקת {נוזלים} באזור הבייבס {כתף}האם זה הוריד לי את ההומוגלובין? או האימוראן ? מבחינת הקרוהן אין כאבים - CRP תקין אך מעט גבוה 3.3- מרגיש עייפות בכללי ,מה צריך לעשות כדי לחזור לערכים טובים של הומוגלובין? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר