מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרישיות יתר והריוןסהר12/03/2014
שלום,
בבדיקות לקרישיות (שהתבצעו פעמיים בהפרש של כשנתיים) התקבל אצלי ערך חריג בשני המקרים:
Beta 2 Glycoprotein 1 IgM - 29
(הטווח התקין הוא 0-5).
אני בהריון בשבוע 14 אחרי טיפולי פוריות ממושכים, הריון יקר מאוד.
לאורך כל ההריון יש דימומים, לעתים חלשים ולעתים חזקים יותר. בהתחלה הייתה גם המטומה שנספגה, ועובר נוסף שנפל.
המטולוג שהתייעצתי אתו אמר שאני בריאה לגמרי ושהערך החריג מבחינתו לא מעיד על כלום (זה ערך שהוא בדרך כלל מתעלם ממנו), אבל בגלל שההריון יקר הוא ממליץ לי "ליתר ביטחון" לקחת קלקסן במינון נמוך (40), כל עוד אין דימומים.
הבעיה היא שיש דימומים כמעט כל הזמן, וגם, אני לא רוצה לקחת תרופה לחינם, אם אין באמת צורך.
אשמח לחוות דעת נוספת - האם במצבי יש צורך לקחת קלקסן?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרישיות יתר והריון - תגובה
פרופ` אליעזר רחמילביץ13/03/2014אני לא מבין מה הקשר בין הבדיקה שאת מדברת עליה ובין הפרעות בקרישה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרישיות יתר והריון - תגובה
פרופ` אליעזר רחמילביץ13/03/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)