טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
ערב טוב יש לי שאלה אני נולדת עם בעיה של קרישת יתר אבל אני לוקחת כל יום אספירין 100 ורמת הקרישה שלי היא בסביבות ה 14 ליפני שנה נכנסתי להריון ורמת הקרישה הייתה 18 ולאחר הפלה נכנסתי שוב להריון והקרישה הייתה 18.5 והפעם הייתה לי גרידה. רופא הנשים שלי אמר לי שהפעם הוא ממליץ לי לקחת קלקסן השאלה היא ממתי לקחת אותו כי הוא אמר שעדיף לקחת את הקלקסן עוד ליפני הכניסה להריון מה אתה חושב ? וכמה קלקסן לקחת ? חשוב לי לציין שאני נכנסתי להריון ב ivf עם מיקרומניפולציה ואני צריכה להזריק גם הורמונים זה מסתדר ביחד ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר