ITP דקסטה וטיפולים אלטרנטיבים אחרים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ITP דקסטה וטיפולים אלטרנטיבים אחרים
    איילת
    18/03/2014

אחרי אבחון ITP והגעה למצב חמור של 1000 טסיות- טיפול אינטנסיבי בביהח ובהמשכו פרדניזון שאחרי 3 שבועות הייתה נסיגה של כ 80% והחלפה לפולסים של דקסתמטזון במינון של 40 מיל' . הסשן השלישי היה קשה נורא -פתאום הופיעו תופעות לוואי כמו נפיחות איומה בבטן (כמו סומלי מורעב) כאבי שרירים ומפרקים, צורך להשתין ועליה של כמעט 2 קילו
    (בגדול אני מנה לעלות במשקל כי ירדתי המון לאחרונה לכדי מצב לא בריא, אבל עד כה הייתה עקביות של חצי קילו-קילו כל שבוע ופתאום העלייה הגדולה הזו- מבלי להוסיף לתפריט השבועי- הייתכן וזה הדקסתה?)

שאלה נוספת, במידה ומפסיקים עם הדקסתה מתי הנפיחות שלה עשויה וכל תופעותיה אמורןת להעלם? כי יום ראשון שעבר הייתה המנה האחרונה.

שאלה נוספת, כי אני בלחץ עד הביקורת- התגובה לדקסתה בפעם האחרונה הייתה ירידה נוספת, במידה ואין תגובה לתרופה זו- מה האופציות שלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ITP דקסטה וטיפולים אלטרנטיבים אחרים - תגובה

פרופ` אלן ברבי
    22/03/2014

זה מקרה של ITP קשה שדורש המשך מעקב במכון המטולוגי .
    המטולוגים מנוסים יציעו לך הטיפול המתאים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו