צריכה דחוף לקנות מכשיר לקרשיות בדם?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה דחוף לקנות מכשיר לקרשיות בדם?
    שושי
    24/05/2007

שלום
    איכן אני משיגה קונה מכשיר למדידת קרשיות בדם?
    דחוף מאד
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כשיר למדידת PT/INR

ד''ר אשר וינדר
    25/05/2007

אני מניח שאת זקוקה למכשיר שמודד PT/INR כדי לנטר מטופל שנוטל תכשיר נוגד קרישה כגון קומדין. אם זה המכשיר הנדרש, אני מייעץ שלא לעשות קנייה ושימוש דחופים. כדאי לדעת שהמכשיר מתאים, כדאי לוודא שיודעים לתפעל, ורק אז להשתמש במכשיר. למיטב ידיעתי יש כעת 2 מכשירים בארץ, האחד של חברת מדטכניקה והשני של חברת דין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קודם כל תודה רבה עוד שאלה ??

שושי
    25/05/2007

שלום רב
    אחותי כן נוטלת קומדין יש לה טרומבוזה ברגל טופלה תקופה גם הקלקלסן היה סכנה ממש לחיים שלה הרופא ממליץ לעשות בדיקות דם לעיתים תקופות לראות עם רמת הדם לא דלילה או סמיכה וכך לעלות או להוריד מעת את מינון הקומדין אז אמרו שיש את המכשיר כזה
    אנחנו מאד רוצים לרכוש אחד
    האם יש לך את הטלפון של החברות אללו שרשמתה לי חברת מדטכניקה, וחברת דין.
    למה גם רשמת לגבי התפעול שלו ? למה קשה לתפעל את המכשיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכשיר ידני

ד''ר אשר וינדר
    27/05/2007

אין לי קשר מסחרי עם החברות, אבל תוכלי למצוא כתובתם בקלות באמצעים מקובלים. לא קשה לתפעל המכשיר. צריך לדעת לתפעל אותו נכון כדי לסמוך עליו ולא לעשות טעויות שעלולות להיות מסוכנות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למכירה מכשיר CoaguCheck S מבית רוש

אבי
    18/07/2007

קרן שלום!

אם את עדיין מעוניינת לרכוש מכשיר לניטור קרישיות הדם- אני מוכר אחד כזה (כנ"ל).

המכשיר היה שייך לאימי ז"ל, שהשתמשה בו רק פעמיים.

עם המכשיר יינתנו מתנה 6 מקלות בדיקה (עלות כל מקל- 30 ש"ח)

לפרטים נוספים, אנא פני לאבי, בסלולרי 054-2392013.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו