מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מודאגתדנה30/05/2014
יש לי חום עם כאבי גרון כבר 3 ימים והיום לא יורד כל פעם חוזר , חולשה בגוף ובדרך כלל אני בן אדם בלי חום , וגם עם כאבי גרון בדרך כלל אין לי חום , יש לי גם עמעומים באוזן שחוזרים עשו לי ספירת דם אתמול במוקד ואני רואה שהלימפוציטים שלי נמוכים מהרגיל ובבדיקות שעשיתי לפני כמה חודשים בקופת חולים הם היו יותר גבוהים , האם יש מצב שיש לי משהו מסוכן ולא וירוס עפ״י העובדה שהחום לא יורד והספירה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונה יותר ברורה
דנה30/05/2014הפחד שלי הוא בגלל החום הממושך והלא אופייני שאולי זה מחלה ולא סתם וירוס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמידע נוסף חשוב
דנה30/05/2014הודיעו לי שהמשטח שלילי , והנורופן לא ממש מוריד את החום (יש לציין שהגרון ממש כואב ) אבל האם יש סיכוי שהחום נמשך והחולשה בגלל מחלה מסוכנת ? בדרך כלל אין לי חום ואני ממש לא מרגישה טוב .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמידע נוסף חשוב - תגובה
פרופ` אלן ברבי31/05/2014כפי שאמרתי יתכן שמדובר במחלה וירלית
כמובן רופא המשפחה ישלים הבירור כראוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודאגת - תגובה
פרופ` אלן ברבי31/05/2014רצוי לעשות משטח גרון.
יתכן שמדובר במחלה וירלית.
אין משמעות קלינית לירידה קלה בלימפוציטים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדכון חשוב
דנה31/05/2014הלכתי מקודם למוקד כי החום כבר מיום רביעי בלילה לא יורד , כאב גרון עז , אני מטופלת ברפא פן אבל עוד לא קיבלתי תשובת משטח , אני יומיים עם רפא פן והספירה החדשה שונה עכשיו האם יש מצב שזהו לא זיהום ומחלה רצינית ? יש לציין שהחום לרוב לא יורד לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודאגת - תגובה
פרופ` אליעזר רחמילביץ31/05/2014קרוב לודאי שמדובר בדלקת
צריך להסתכל על השקדים לראות עם אין נקודות לבנות
ובכל מקרה לעשות משטח מאזור הגרון וגם לשלוח בדיקה לתרבית
ואם החם לא יורד להתחיל באנטיביוטיקה ביעוץ עם רופא המשפחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה , במידה ו
דנה31/05/2014במידה ואין חיידק והמשטח שלילי , עדיין החום הוא מדלקת כלשהי ? אני כרגע כבר עם אנטיביוטיקה יומיים האם הספירה בסדר ביחס לזה שאני עם אנטיביוטיקה ?אם זה לא חיידק מה גורם החום ?? הגרון ממש כןאב ויש לי לחץ באוזן אבל הפחד שלי הןא שהחום הוא לא מהגרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך למצב , שאלה חשובה
דנה23/07/2014בהמשך לחודש שעבר אני כבר פעם שלישית מאז , כרגע עם חום , מוגלה בגרון ,המשטחים יוצאים שליליים עבור סטרפטוקוק אבל הספירה לא תקינה, רציתי לדעת האם היא אומרת לא רק על זיהום אלא אולי יכול להיות מדובר במשהו סרטני או משהו אחר שלא בסדר ? אני מצרפת את הספירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דנה23/07/2014
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהה
דנה23/07/2014
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהה
דנה23/07/2014
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוגם ESR 1 hour רמה 30
דנה23/07/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)