מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהחן04/07/2014
בן 21.לא קיימתי יחסי מין מעולם,משום סוג שהוא.לא משתמש במזרקים או כל דבר אחר שיכול לגרום לאיידס....
יש לי לשון לבנה בעיקר בחלק האחורי,קנידה נשללה בשני משטחים.לפני שזה הופיע בחלק האחורי היה לי ועדיין יש פס לבן קצת מוגבהה במרכז הלשון שלא יורד(אפשר להוריד אבל אם אני מחזיר את הלשון ושוב מוציא זה עדיין שם..).קראתי ברשת כי פס בלשון יכול להעיד על איידס.
אני לא יכול לתאר לעצמי אפשרות של הדבקה כי כאמור לא הייתי באף אקט מיני מכל סוג שהוא.
האם יכול להיות הסבר לכך?וסתם לוודא באנשים עם איידס סיבת הפס היא פטרייה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת
חן04/07/2014בבדיקת דם שעשיתי לפני חודשיים היה 11 wbc ו-22.5% לימפוציטים.
בבדיקה מלפני מספר ימים היה 9.6 wbc ו-31.5% לימפוציטים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת - תגובה
פרופ` אלן ברבי05/07/2014
כאן זה פורום המטולוגישלא מתאים לסיפור שלך
אפשר להשתמש בסירופ ניסטטין לשטיפת פה של 15 שנייות ולבלוע.
בקשר לAIDS לשלוח בדיקת HIV* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אורח חייכם בריא?
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)