כאבי תופת ברגליים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי תופת ברגליים
    לימונית
    16/04/2008

ד"ר שלום רב,
    מזה שנים, מאז שאני נערה, אני סובלת מכאבי תופת בכפות הרגליים, בעיקר לאחר מאמץ כלשהו (למשל כמו יום קניות ושוטטות מרוכז, עמידה ממושכת, הליכה ממושת וכו'). מדובר בכאבים חזקים מאוד שמצריכים אותי לשבת. לאחרונה למשל, הייתי במאמץ מרוכז מאוד במשך כשבוע וחצי - שבועיים בשל מעבר דירה, והגעתי למצב שהרגליים שלי ממש 'מתאבנות'. כשהרמתי אותן ההרגשת הכאב התעצמה פי כמה, ולפעמים לא יכולתי בכלל להוריד את הרגל ולדרוך.
    כל דריכה מהווה כאב נוראי. כמו כן, בחלקים מסויימים בכף הרגל, התפתח משהו נפוח ואדום, ובחלקים אלו הכאב חזק יותר. למרות זאת,הכאבים מופיעים בכל כף הרגל גם בזמן שכיבה, ואולי אפילו אף מתעצמים. כפות הרגליים אדומות מאוד.
    רופא המשפחה חושב שמדובר בדלקת, ולכן נתן לי ארטופן 400 מ"ג, 1X3 ליום.
    כמו כן, מאובחנת כבעלת FV LAIDEN וכבעלת protein c resistens/
    האם תופעות אלו לא מעידות על בעיות בכלי הדם/ בזרימת הדם? ובכלל לא מדובר בדלקת?
    מה ההבדל בין בעיות הקשורות בכלי הדם ובזרימת הדם לעומת דלקת?

בתודה מראש,
    וברכת חג שמח,
    לימונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי תופת ברגליים

הוספת תגובה

• אנא תשובתך להודעה מעלה.

לימונית
    16/04/2008

בתודה,
    לימונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר וינדר - בבקשה התייחסותך לשאלה

לימונית
    02/05/2008

ד"ר וינדר שלום,
    מופיעה לעיל השאלה שלי שטרם זכתה להתייחסותך, שנשלחה בסמוך ליציאתך לחופשה. אשמח מאוד אם תוכל לענות לי עליה.

בתדוה מראש,
    לימונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פקטור V ליידן

ד''ר אשר וינדר
    05/05/2008

אני לא מוצא קשר בין המצב של תנגודת לחלבון C ופקטור 5 ליידן לבין ההפרעות ברגליים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו