מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת דם - עקב כדוריות לבנות גבוהותשרה28/08/2014
שלום רב
בני בן שנה ועשרה חודשים נמצא במעקב אצל רופאה עקב ברזל נמוך אלו תוצאות הבדיקות האחרונות שנערכו לו (הערכים שאינם תקינים):
Eosinophils % confirm - 11.3
Lymphocytes % -48
Eosinophils - 1.57
Eosinophils %- 7.9
Lymphocytes %-52.6
MCH-Mean Cell Hemoglobin - 22.6
MCV-Mean Cell Volume - 67
RBC-Red Blood Cells - 5.94
WBC-Leucocytes - 19.8
Fe - Iron - 24
בעקבות ריבוי כדוריות הדם הלבנות הרופאה ביקשה לערוך ספירת דם נוספת + בדיקה לגבי צליאק ואלו התוצאות (החריגות):
Immunoglobulin A - 10.6
Eosinophils # - 1.66
Eosinophils %-12.2
Lymphocytes % - 62.4
MCH-Mean Cell Hemoglobin - 21.6
MCV-Mean Cell Volume - 66
Platelets - 469
RBC-Red Blood Cells - 5.84
אבקש לדעת מה משמעות התוצאות החוזרות
האם יש משמעות לערך הנמוך כ"כ ב Immunoglobulin A וכן האם Lymphocytes % הגבוה מעיד על משהו.
תודה רבה
שרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת דם - עקב כדוריות לבנות גבוהות - תגובה
פרופ` אליעזר רחמילביץ28/08/2014לאור השנויים ב- MCV במידה ומוצא ההורים מארץ ים-תיכונית כדאי לשלול נשאות לתלסמיה מלבד חוסר הברזל
לגבי צליאק יש להתייעץ עם גסטרו אנטרולוג ילדים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה לשאלתי בנושא
שרה28/08/2014אבקש לדעת מה זה אומר תלסמיה - מה משמעות של מחלה זו
ואיך בודקים נשאות למחלה זו
כמו"כ האם יש עוד בדיקות שכדאי לבצע בטרם לכתי לגסטרו אנטרולוג ילדים?
תודה רבה על תשובתך המהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה לגבי תלסמיה
שרה28/08/2014בעלי ואני נולדנו כאן בישראל ואילו הורינו ממוצא אירופאי ,
מה הכוונה בתשובתך "במידה ומוצא ההורים מארץ ים-תיכונית" - עלינו או על הסבים?
תודה רבה שוב
שרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה לגבי תלסמיה - תגובה
פרופ` אליעזר רחמילביץ28/08/2014הכונה לארצות אגן הים התיכון, או צפון אפריקה ארצות ערב, הודו, או דרום מזרח אסיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה אבל עדיין לא הבנתי ...
שרה28/08/2014האם מדובר עלינו הורי הילד שנולדנו בישראל או על הדורות הקודמים? סבים וסבתות?
תודה רבה על התשובות !!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלה טלסימה
אסיל02/11/2014שלום אני תלמידה בית ספר כיתה יב והמגמה שלי סיעוד ואני עושה בפרויקט מערכות רופאיות ברמת 5 יחידות לימוד ורוצה עזרה ורוצה לעשה ראיון עמך ונדבר בכל עד תחזור לי בתגובה על המייל תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלה טלסימה - תגובה
פרופ` אליעזר רחמילביץ02/11/2014ברצון
אבל אני בניו יורק עד עשירי לדצמבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)