טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 31, בעלת נטייה מולדת לקרישיות יתר(פקטור ליידן ברמה של הטרוזיגוט). שהתגלתה בגיל 19 בעקבות נטילת גלולות ותסחיף ריאתי. כיום אני בריאה ולא מקבלת שום טיפול מלבד זריקות קלקסן בטיסות ארוכות. אני מנסה להרות(כרגע ללא הצלחה). שאלתי היא, במידה ואכנס להריון, האם אוכל לטוס לארה"ב ואח"כ אקוודור, בחודשי ההריון הראשונים עם הזרקת קלקסן?
לתשובתך אודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תודה רבה על התשובה. אם כך, אני מבינה שלא תהיה בעיה לקבל מכתב מהרופא המאשר את הטיסה? שכן, לצורך הביטוח נדרש אישור כזה, מכיוון שמדובר בהריון בסיכון. בנוסף, באקוודור יש צורך בהסתגלות לגובה של 2,850 מטר. האם יש סכנה כלשהי הנובעת מנטייה לקרישיות יתר(עם או בלי הריון)?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר