מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
רפואה פרטית > פורומים רפואיים > פורום המטולוגיה, לוקמיה, קרישת דם, סרטן הדם >פענוח תוצאות לבדיקות קרישות דם
- פענוח תוצאות לבדיקות קרישות דםשולי06/10/2014
שלום,
אני בת 24, ולאחרונה התחלתי להשתמש בגלולות מרסילון בפעם הראשונה. רופא הנשים שלח אותי לבדיקות של קרישות דם כיוון שלא ידעתי לענות לו האם יש במשפחה היסטוריה לקרישות יתר.
יש חריגות בחלק מהתוצאות, אשמח אם תוכלו להסביר לי את החריגות ואת משמעותן/השלכותיהן והאם עליי להפסיק עם הגלולות.
PTT-LAC sensitive - 25.4 sec כאשר הנורמה היא בין 28-45 - הערה - מושפע מטיפול נוגדי קרישה
PTT-LACֹ_insensitive - 23sec כאשר הנורמה היא בין 25-40
RVVT-LAC sensitive - 36 sec כאשר הנורמה היא בין 37-46
אציין כי אני לא נוטלת תרופות נוספות ולא עושה טיפול נוגדי קרישה.. כך שגם ההערה לא מובנת לי..
אציין כי התור שלי לרופא הנשים הוא רק בשבוע הבא, ובינתיים רוצה להיות רגועה.
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פענוח תוצאות לבדיקות קרישות דם - תגובה
פרופ` אליעזר רחמילביץ06/10/2014החריגות אינן משמעותיות וניתן לחכות בשקט לביקור אצל הרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם יש לכם ביטחון עצמי?
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)