נשאות המופיליה ועוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשאות המופיליה ועוד
    ליאת
    07/10/2014

שלום בת 30. בלידה שניה חוויתי פקקת עמוקה בווריד השחלה ובווריד הנבוב. קבלתי קלקסן והכניסו לי מטריה לווריד הנבוב (מעל ווריד הכליות בעקבות מיקום הטרומבוס) את המטריה לא הצליחו להוציא(זוהי מטריה עם וו כלפי מטה). לאחר שלושה חודשים הפסקתי עם הקלקסן- הטרומבוס התמוסס. ואני ללא מדללי דם בכלל! ביצעתי בדיקות קרישה הכל היה תקין מלבד פקטור 8 שנמצא על 30 אחוז. אני לא סובלת מדימומים יוצאי דופן. ולגבי אבי האם היתה לו המופיליה ממש לא ידוע לי כי נפטר לפני 16 שנים מסרטן. שאלתי היא כזו- נאמר לי שאהיה הרה שוב עם בן, הוא יחלה במחלת ההמופיליה- האם זה 100% . שאלתי השניה- בעקבות המטריה שנמצאת לי בווריד, האם הריון לא מסכן אותי? מבחינת תזוזת המטריה? חלילה התפוצצות הווריד? רוצה לדעת מה יעמוד מולי בהריון הבא..... תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשאות המופיליה ועוד

הוספת תגובה

• מקפיצה

ליאת
    07/10/2014

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדוע מדלגים עליי

ליאת
    08/10/2014

?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשאות המופיליה ועוד - תגובה

פרופ` אלן ברבי
    08/10/2014

אני לא רואה קשר בן הפקקת וחסר חלקי בפקטור 8.
    אני מציע לך לפנות למרכז ארצי להמופיליה בתל השומר שם יענו לכל השאלות שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשאות המופיליה ועוד - תגובה

פרופ` אליעזר רחמילביץ
    09/10/2014

עליך לפנות למרפאה העוסקת באופן יחודי בבעיות הקשורות להפרעות בקרישה
    זו לא שאלה למסגרת הפורום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו