מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשאות המופיליה ועודליאת07/10/2014
שלום בת 30. בלידה שניה חוויתי פקקת עמוקה בווריד השחלה ובווריד הנבוב. קבלתי קלקסן והכניסו לי מטריה לווריד הנבוב (מעל ווריד הכליות בעקבות מיקום הטרומבוס) את המטריה לא הצליחו להוציא(זוהי מטריה עם וו כלפי מטה). לאחר שלושה חודשים הפסקתי עם הקלקסן- הטרומבוס התמוסס. ואני ללא מדללי דם בכלל! ביצעתי בדיקות קרישה הכל היה תקין מלבד פקטור 8 שנמצא על 30 אחוז. אני לא סובלת מדימומים יוצאי דופן. ולגבי אבי האם היתה לו המופיליה ממש לא ידוע לי כי נפטר לפני 16 שנים מסרטן. שאלתי היא כזו- נאמר לי שאהיה הרה שוב עם בן, הוא יחלה במחלת ההמופיליה- האם זה 100% . שאלתי השניה- בעקבות המטריה שנמצאת לי בווריד, האם הריון לא מסכן אותי? מבחינת תזוזת המטריה? חלילה התפוצצות הווריד? רוצה לדעת מה יעמוד מולי בהריון הבא..... תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
ליאת07/10/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדוע מדלגים עליי
ליאת08/10/2014?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשאות המופיליה ועוד - תגובה
פרופ` אלן ברבי08/10/2014אני לא רואה קשר בן הפקקת וחסר חלקי בפקטור 8.
אני מציע לך לפנות למרכז ארצי להמופיליה בתל השומר שם יענו לכל השאלות שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשאות המופיליה ועוד - תגובה
פרופ` אליעזר רחמילביץ09/10/2014עליך לפנות למרפאה העוסקת באופן יחודי בבעיות הקשורות להפרעות בקרישה
זו לא שאלה למסגרת הפורום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)