מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- apla והריוןרווית22/04/2008
שלום רב, אני בת 31 לאחר מות עובר ברחם לפני כשמונה חודשים, כנראה בגלל ה-apla. זה היה הריוני הראשון ובו הזרקתי קלקסן 40 מ"ג ונטלתי מיקרופירין 100 מ"ג. למרות זאת, העובר נמצא ללא דופק בשבוע 16 , ובוצעו 2 גרידות. מאז הייתי אצל רופא נשים מומחה לקרישיות יתר. הוא טען שמלכתחילה קיבלתי מינון נמוך מדי של קלקסן. בגלל שאני שוקלת 78 הייתי צריכה לקבל 80 מ"ג, מ"ג לכל קילו. הוא אומר, שבגלל שהיה מקרה של מות עובר צריך להעלות את המינון למ"ג וחצי לכל קילו, ולכן עלי לקבל מינון של 120 מ"ג ו-100 מ"ג קרטיה. הראומטולוג, שאני מטופלת אצלו טוען שזה מינון גבוה מדי בשבילי ולא מקובל עליו. הוא אומר, שבגלל שלא היה מקרה של טרומבוזה (חולה כשנתיים) אין צורך במינון טיפולי, אלא רק מניעתי. בנוסף, הוא טוען שמינון כה גבוה עלול לגרום לי לדימומים פנימיים. המחלוקת הותירה אותי באמצע, ונאמר לי שעלי להחליט בעצמי כמה אזריק. מה עלי לעשות? אני מרגישה שיש סיכונים לכל צד. האם יש משמעות לרמת הנוגדנים שירדה לאחרונה? האם יש משמעות לכך שאני יודעת שאצטרך ללדת רק בקיסרי (בגלל ניתוח מהעבר)? והאם י משמעות לאי ספיקה שמצאו לי ברגליים (ונאמר לי שאזדקק לגרביים מיוחדות)? אודה לתשובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר apla והריון
ד''ר אשר וינדר05/05/2008תסמונת אנטי פוספוליפידית, APS היא תסמונת קשה והטיפול בה לא פשוט. לאור זאת אני מאוד ממליץ שלא לקבל יעוץ אינטרנטי ממני או מאף גורם אחר, ולפנות ליעות מעמיק על ידי או על ידי כל המטולוג העוסק בקרישה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)