טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב , בני בן שנה ואמור לעבור ניתוח אורולוגי בעוד כחודש בבדיקת תפקודי קרישה טרום הניתוח יצא PTT מעט מוגבר 35.6 כאשר הנורמה היא 26.2-33.7 ,INR יצא 1 ו-PT 13.9 שניות שזה תקין . האם החריגה משמעותית ? האם עלול לסכן אותו ? מה נדרש לעשות כעת ? יש לציין שזה מאוד מאוד קשה לעשות לו בדיקת דם והייתי מעדיפה להימנע מבדיקה חוזרת אלא אם באמת הכרחי.
בתודה מראש, אור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר