מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לאחר ניתוח לפרוסקופי כתוצאה מדימום.רועי29/01/2015
שלום רב, שמי רועי. אתן רקע למצב שהתקיים.
לפני כחודשיים התחלתי לסבול מפלפיטציות מועקה בגרון דברים שמעולם לא חוויתי. אני אדם בריא לחלוטין ועוסק בספורט.
לאחר תקופה שתופעות אלו לא עברו החלטתי להגיע למיון שם נשללה בעייה לבבית וכדומה ובבדיקת דם נמצא כי מתקיים זיהום כלשהו בגוף שעפ הרופאים כנראה מסביר את התחושות.
לאחר תקופה שתחושת אלו לא חלפו ושיחה עם חבר פסיכיאטר הוא טען כי התחושות מתאימות להתקפי חרדה ויתכן שבגלל שינויים קיצוניים בחיי היום יום הגוף מגיב בצורה קיצונית.
לכן לאחר המלצתו התחלתי ליטול קלונקס במשך מספר פעמים.
במשך כשבועיים בערך.
ויומיים אחרי שלקחתי את הכדור האחרון
עברתי ניתוח לפרוסקופי בבטן כתוצאה מכאבים עזים בבטן ימין התחתונה ( כאבים עזים במיוחד שהחלו בבוקר של אותו יום).
תחילה עפ התסימינים היה נדמה כי הבעיה הייתה באפנדיציט ולכן הובהלתי לניתוח ללא בירור מעמיק.
לאחר הניתוח התברר כי האפנדיציט לא היה מודלק כלל והבעיה כפי הנראה הסתכמה בדימום מינימלי בחלק האחורי של הבטן.
לאחר סדרת בדיקות דרך מרפאת המטולוגיה ובירור אם ספגתי מכה קשה או פעילות אינטנסיבית במיוחד ( דברים שלא קרו )
"זכיתי" לחוסר תשובה מוחלט וכיום אני חושש לבצע פעילות בגלל חוסר הידיעה לגורם הדימום.
לכן רציתי לשאול באופן דיסקרטי האם יתכן שהסיבה לדימום הפנימי יש קשר לקלונקס?
אגב לאחר הניתוח תחושות הפלפיטציה והמועקה חלפו לחלוטין.
במידה ויהיה צורך במידע יותר מפורט כמו בדיקות דם או המיקום של הדימום אוסיף בשמחה.
בברכה רועי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר ניתוח לפרוסקופי כתוצאה מדימום. - תגובה
פרופ` אליעזר רחמילביץ29/01/2015אני מציע שתפנה לרופא שנתן לך את הקלונקס
שאמור לדעת על תופעות הלואי של התרופה
או שתסתכל באחד מאתרי האינטרנט בהם ניתן לקבל מידע מעודכן על תרופות כולל תופעות לוואי
בנוסף לא ברור לי עם היו הפרעות בתפקוד מנגנון הקרישה שיכלו להסביר את סיבת הדמם ואני מניח שהן בוצעו במסגרת הברור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)