מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחלת TTPדיקלה סלם06/02/2015
האם יש מישהי בפורום הזה שיודע לספק לי מידע על מחלה זו לפי השאלות שלי?? אני חליתי במחלה ויש לי כמה שאלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת TTP - תגובה
פרופ` אלן ברבי06/02/2015מציע לך לבקש פרטים מהמחלקה שמטפלת בך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטי טי פי
דיקלה סלם06/02/2015אני מקבלת מידע רציתי לשמוע קצת ממקומות אחרים... האם זו מחלה שיכולה לחזור...??
ולגבי כדור פרדניזון האם עלול לגרום לכאבי ראש אם ירד מינון של 20 מיליגרם... מ40 ל20 במשך שבוע ימים... נטלתי 40 מיליגרם כמעט 3 שבועות+ נוזלים( סטרואידים) ואז עקב אי הבנה למשך שבוע נטלתי 20 מיליגרם ללא נוזלים לוריד האם עלול לגרום לכאבי ראש שבאים והולכים( לא חזקים)... אני הבנתי שכן עקב כך שזה כדור שמורידים בפחות מינון ו20 כהורדה זה הרבה...
אשמח לקבל מידע לגבי שתי השאלות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דיקלה סלם06/02/2015הכוונה לכאבי ראש זה מין לחצים קלים כאלו כל פעם באזורים שוניפ( אני גם נוטלת עוד שני כדורים) השאלה אם זה נובע מכך שהשתחררתי מבית החולים לפני שבוע והרבה מינון של תרופות ירד + אי הבנה של מינון הפרדניזון שירד כמו שציינתי 20 מיליגרם...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)