מחלת TTP

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחלת TTP
    דיקלה סלם
    06/02/2015

האם יש מישהי בפורום הזה שיודע לספק לי מידע על מחלה זו לפי השאלות שלי?? אני חליתי במחלה ויש לי כמה שאלות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחלת TTP

הוספת תגובה

• מחלת TTP - תגובה

פרופ` אלן ברבי
    06/02/2015

מציע לך לבקש פרטים מהמחלקה שמטפלת בך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טי טי פי

דיקלה סלם
    06/02/2015

אני מקבלת מידע רציתי לשמוע קצת ממקומות אחרים... האם זו מחלה שיכולה לחזור...??
    ולגבי כדור פרדניזון האם עלול לגרום לכאבי ראש אם ירד מינון של 20 מיליגרם... מ40 ל20 במשך שבוע ימים... נטלתי 40 מיליגרם כמעט 3 שבועות+ נוזלים( סטרואידים) ואז עקב אי הבנה למשך שבוע נטלתי 20 מיליגרם ללא נוזלים לוריד האם עלול לגרום לכאבי ראש שבאים והולכים( לא חזקים)... אני הבנתי שכן עקב כך שזה כדור שמורידים בפחות מינון ו20 כהורדה זה הרבה...
    אשמח לקבל מידע לגבי שתי השאלות...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

דיקלה סלם
    06/02/2015

הכוונה לכאבי ראש זה מין לחצים קלים כאלו כל פעם באזורים שוניפ( אני גם נוטלת עוד שני כדורים) השאלה אם זה נובע מכך שהשתחררתי מבית החולים לפני שבוע והרבה מינון של תרופות ירד + אי הבנה של מינון הפרדניזון שירד כמו שציינתי 20 מיליגרם...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו