מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פריטין 2קלרה17/02/2015
שלום,
האם אנמיה עקב פריטין נמוך יכולה להיות בעקבות סיבה המטולוגית?
הייתי אצל גסטרו' וביצעתי בדיקות דם והכל תקין.
גם רופא נשים אמר שהכל תקין ( אין לי דימומים בין מחזור למחזור).
כמות הדם בווסת לא נראית לי יותר מתמיד.
הבעיה של אנמיה מחוסר ברזל חוזרת אצלי.
כעת אני מופנית לביצוע גסטרוסקופיה אולם אני מניחה שלא בהכרח ימצאו משהו- מרגישה טוב.
מה יכולה להיות הסיבה אם בגסטרוסקופיה ימצא תקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריטין 2 - תגובה
פרופ` אליעזר רחמילביץ17/02/2015השאלה מהי חומרת חוסר הברזל?
כמה זמן ידוע על כך?
מהי חומרת האנמיה ומה עם יתר הספירה?
אני מציע לעבור את הגסטרוסקופיה ובמידה והיא תקינה לחשוב הלאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך
קלרה17/02/2015תודה כמובן שאני בטיפול אבל רציתי לשאול אם ייתכן והבעיה המטולוגית למשל חוסר יצור של פריטין?
האנמיה לא הכי חמורה תמיד בבדיקות ההמוגלובין 10.7-11
אך יש פריטין =2 וברזל בחוסר עומד על 20-30.
זה התגלה שנה שעברה בבדיקת דם.
אבל לפני כמה שנים הייתי אנמית מאותה סיבה. כמובן שלא תמיד עשו לי בדיקות דם.
יש לציין שכעת יש לי רופאה חדשה כך שבבדיקות דם בודקת לי פריטין. לא תמיד לאורך השנים נבדק לי פריטין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)