קרישה או לא?? מבולבלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרישה או לא?? מבולבלת
    דקלה
    25/02/2015

שאלה לפני חודשיים סבלתי מקוצר נשימה ורצתי לבית חולים ושם עשו לי בדיקת DIMER שערכה יצא 2.15 שהנורמל עד 0.15 שאר הבדיקות יצאו תקינות לגמרי . נשלחתי לסיטי ריאות כדי לשלול תסחיף ריאתי ושם לא נצפה כלום ברוך השם . נשלחתי למעקב רופא אשר חזר על הבדיקה לאחר שבןעיים ושוב אותו הערך . יש לציין שלא נמצא שום טרומבוזה או אודם או נפיחות בכלל. אני לוקחת גלולות מזה שנים וכמובן שהפסקתי איתם מיד . עברתי להתקן ללא הורמונים . השאלה האם יש צורך להיות במעקב על קרישות ? ולמה הערך כן הראה קרישה? אולי בגלל הגלולות? ויכול להיות שאחרי שאתנקה מהם הערך ירד לנורמל??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרישה או לא?? מבולבלת

הוספת תגובה

• קרישה או לא?? מבולבלת - תגובה

פרופ` אליעזר רחמילביץ
    26/02/2015

מה עם כל יתר בדיקות הקרישה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרישה או לא

דקלה
    26/02/2015

אילו עוד בדיקות? אולי הptt וכאלה? כי לי נמסר בבית חולים שהכל יצא בסדר חוץ מהdimer מה גורם לערך הזה בלבד להיות לא תקין? אולי הגלולות ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרישה או לא ?

דקלה
    26/02/2015

Pt sec --יצא 15.3
    Pt-- יצא 74
    Pt inr -- יצא 1.21

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא עונים לי???

דקלה
    01/03/2015

?? אשמח לתשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו