מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בבקשה צריכה עזרה!סיסי18/03/2015
לפני כלודשיים רציתי להגשים חלום של שנים שאני סובלת מחוסר ביטחון באף רציתי לעשות ניתוח פלסטי אף, בבדיקות היה לי PTT מוארך כלומר גבוה הרופא ביקש ללכת להמותולוג,המותולוג לא אישר את הניתוח בזמן ההוא אלא נלקור את הבעיה ולאחר מכן ייאשר,חקר וגילו לי מחלת וואן וליברנד אבל יש פתרון ניתן לנתח עם ספריי דיסמופרסין באף וככה לא יהיה דימום , עברתי לרופא מנתח אחר דוקטור אחר ואני מפחדת ללכת לשם שבוא לא ינתח אותי מה אני לעולם לא אצליח להתנתח? ההמותולוג אישר הוא רשם בדף״לפני פעילויות עם דמם בניני כגון ניתוח אף ניתן להשפריץ ספריי באף דימופרסין לפני הכניסה לניתוח ככה במילים הללו, אתם יכולים לומר לי מה יכול ליקרות לי? המחלה הזו היא ניפתרת? אני יכולה למות בניתוח? אני בלחץ!!!! אני חייבת ניתוח חייבת זה החלול שלי עבדתי ימים ולילות להשיג את הכסף הזה לניתוח אף !! חסרים לי פקטורים בגלל זה יש סכנה לדימומים אבל אחרי שעשינו את הדימופרסים היה לי רמה נורמלית של PTT כלומר שהספריי עוזר, בקיצור השאלה שלי האם אני יכולה להתנתח?!?! בבקשה תענו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה צריכה עזרה! - תגובה
פרופ` אליעזר רחמילביץ18/03/2015הדרך היחידה היא להיות בקשר צמוד עם ההמטולוג והמנתח לגבי ההכנה המיוחדת
לצערי מכאן אין אפשרות לעזרה נוספת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)