הומוזיגוט ליידן 5 והריון לאחר הפלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הומוזיגוט ליידן 5 והריון לאחר הפלה
    אובדת עצות
    13/05/2015

שלום,
    החל משבוע 12 החלו הפרשות חומות שהחמירו לקראת שבוע 17 והפכו לדימומים חזקים עד שבסוף לצערי בשבוע 19 עברתי הפסקת הריון עקב מיעוט מי שפיר . לא ניתן לדעת בוודאות מה קרה שם באמת ומדוע היה מיעוט מים... חשוב להדגיש כי ההריון נקלט מהפריה ועד שבוע 12 הכל הלך טוב, אפילו סקירת המערכות הייתה תקינה. למעשה עד רגע הפסקת ההריון, העובר התפתח תקין ,פשוט נגמרו המים...

אני הומוזיגוט פקטור ליידן 5 והחל משבוע 6 הזרקתי קלקסן במינון 40 (שוקלת 60 קילו).

כיום אני ממש ממש בתחילת הריון ונשאלת השאלה : מה עושים עם הקלקסן?
    מצד 1-אם לא אזריק אז יש סכנה עקב הקרישיות(הומו ולא הטרו...) ומצד שני אולי הקלקסן גרם לדימומים????

אני בדילמה ולא יודעת מה לעשות. גם דעות המוטולוגים רבות ומגוונות... אשמח לקבל את חוות דעת הרופאים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הומוזיגוט ליידן 5 והריון לאחר הפלה - תגובה

פרופ` אלן ברבי
    14/05/2015

אני מבין הבעיה ולא יכול להוסיף הרבה. ברםבם בלינסון ותה"ש יש המטולוגים שעושקים בבעיות הללו. אפשר לבקש יעוץ.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו