מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סימן כחול ממושך עקב חבלהיעל24/06/2015
שלום,
שאלה בעניין שטף דם- תמיד כשאני מקבלת מכה (נתקלת בדלת / בשולחן וכו'- זה מלווה בסימן כחול שעובר לאחר מס' ימים. כך היה לי מאז ומעולם. אך הסימנים עוברים תמיד.
בלי שום קשר לכך, לפני 5 שנים ביצעתי בדיקות לקרישת דם עקב סיבה אחרת, שהיו תקינות.
לפני למעלה מחוודשיים, ואולי אף ותר רחוק מכך (אינני זוכרת בדיוק), קיפלתי את הטיולון של בני בטעות על הרגל שלי ונצבט לי האזור שמימין לברך ברגל שמאל, כלומר, החלק הפנימי שלה. זה כאב מאד והופיע סימן כחול גדול ונפוח, כצפוי...
לאחר שכבר החל להגליד קיבלתי שוב מכה כואבת נוספת בדיוק באותו המקום, ואז כמובן שוב התחדש הסימן.
מאז ועד היום, הכאבים והנפיחות עברו אך נשארה צללית כהה של הסימן על הרגל, אמנם כבר לא כחול אך בהחלט מדובר בגוון עור כהה יותר מצבע עורי וממש רואים שם עדיין את הסימן.
אף פעם לא היה סיפור כזה ארוך עם שטף דם.
האם זה נורמלי? אני מתחילה לדאוג...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימן כחול ממושך עקב חבלה - תגובה
פרופ` אלן ברבי25/06/2015באמת סיפור ארוך!!!!
אם מס' התסיות PT PTT תקינים צריך לבדוק תפקוד התרומבוציטים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה והמשך- - תגובה
פרופ` אלן ברבי27/06/2015לא דיברתי על מספר התרומבוציטים . לבקש מהטולוג שלך תיפקוד תרומבוציטים !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)