טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בת 40 ..בחודשיים וחצי האחרונים עייפות נוראית וחולשה קיצונית עד כדי חוסר יכולת לעמוד על הרגליים ולעיתים אף כאבים בחזה..בבבדיקות דם נמצא מחסור גדול בברזל (פריטין מתחת ל6 וfe iron 16 ) קיבלתי 7 עירויי ברזל אבל עדיין חלשה מאוד מאוד בקושי יכולה לבצע פעולות פשוטות ותוהה אם זה רק הברזל או חלילה מדובר במשהו גרוע מזה.. האם סרטן הדם או כל סרטן אחר בא ליידי ביטוי בבדיקות דם.. שאר המדדים היו בגדר הנורמה..ביצעתי גם אקו לב ובדיקות אקג ואינזיצי לב שהיו תקינות אמורה לבצע אקו במאמץ.. וגם בדיקות גסטרו וקולונו האם כדאי לגשת לייעוץ המטולוגי..?
תודה מראש אמא חרדה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר