מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- Plt נמוךחסוי16/10/2015
שלום עשיתי במספר חודשים הארונים שלוש בדיקות דם התכלה חוסר ברזל חוסר ויטמינים ומספר טסיות דם נמוכות . אני שותה כדור ברזל ובאמת עלה משמעותית בבדיקת דם האחרונה אך בכל שלושת הבדיקות דם מספר הטסיות היה נמוך גם לאחר שעלה הברזל . 119 119 ואז 117 זהו המספר המצויין על גבי טסיות הדם טרמבוציטים וזה מחוץ לטווח נמוך אני מרגיש עייפות לרוב לפעמים גם אחרי השינה ואפילו לא מפסיקה לקפוץ לי העין כבר שבועיים מידי פעם . מה יכולה להיות הסיבה ? לעולם לא הייתי במצב הזה אני חייל שסוגר יכול להיות שזה קשור למזון ?
בינתיים לקחתי הפנייה להמוטולוג. תודה.
מצורף קובץ של בדיקות דם plt נמוך מחוץ לטווח השאר הנמוכים טופלו בבדיקת דם האחרונה הם עלו והם בטווח הנכון .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Plt נמוך - תגובה
פרופ` אלן ברבי17/10/2015זה מספר מעט מתחת לנורמה ללא תופעות של דימום.
רצוי לשלול "פסוידו-תרומבופניה" בבדיקת משטח דם ישר מהאצבע ו/או לבקש ס.ד במבחנה של PT* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)