טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בן 42, מטופל מזה כמה חודשים בתחליף לטוסטוסטרון (ג'ל בהתחלה, וכעת זריקת נבידו) 1. מעבר למעקב אחר רמות טוסטוסטרון בדם, איזה מעקב נדרש? 2. האם זה משפיע על הורמונים נוספים? 3. האם נדרש מעקב בדיקות דם? איזה? באיזו תדירות? (קראתי שזה עלול להשפיע על ספירות הדם ותפקודי כבד) 4. ולגבי הערמונית, שאלתי אורולוג, והוא אמר לי שבגילי (42) אין צורך בבדיקה. האם זה אכן כך באופן מוחלט? או שיש הנחיות/המלצות כלשהן?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני מבין ששאר החלקים בשאלה לא נוגעים לנושא הפורום אך הבנתי שיש בטיפול שאני מקבל משמעות וסיכון עקב עליה בכדוריות האדומות. מה זה דורש מבחינת מעקב ואמצעי זהירות אחרים?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר