בדיקת הולטר לחץ דם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת הולטר לחץ דם
    שרון
    11/11/2015

שלום ,

אתמול בבוקר הרכיבו לי מכשיר הולטר לחץ דם. תוך כמה שעות ראיתי לפתע על כף ידי - בגב היד, המון נקודות קטנטנות אדומות כמו נקודות של שטפי דם, ממש הרבה, וכן כף היד התנפחה באיזה שהיא צורה (לא מאוד, אבל היא היתה נפוחה).

הלכתי מייד לקופ"ח, שם ראו אותי 4 רופאים, ואף אחד לא ידע מה המשמעות של הדבר.

נאמר לי שם כי אם לא אוכל לסבול את המצב, יהיו לי כאבים, או שהמצב בכף היד יחמיר, שאוריד את המכשיר ואפסיק את הבדיקה.

כשחזרתי הביתה מקופ"ח נזכרתי שהטכנאית שהרכיבה לי את המכשיר, כרכה סביב היד שלי מין תחבושת סביב הזרוע שלי (כנראה מטעמי היגיינה), ועל התחבושת היא הרכיבה את השרוול שמודד את לחץ הדם.

הורדתי את התחבושת, ולאחר מכן היתה לי איזה שהיא הקלה, והמשכתי במדידה עד להסרת המכשיר עכשיו.(הנקודות עדיין לא ירדו, אבל כף היד שלי כבר פחות נפוחה)

רציתי לשאול אם תופעה זאת של הופעת הנקודות במהלך בדיקה זאת מוכרת לך, האם היא מסוכנת מאיזה שהיא סיבה, ואם עלי לעבור איזה שהם בדיקות דם ?

בתודה מראש .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת הולטר לחץ דם

הוספת תגובה

• בדיקת הולטר לחץ דם - תגובה

פרופ` אלן ברבי
    15/11/2015

לבדוק ס.ד PT PTT . אם הכול בסדר לפנות לרופא עור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו