עזרה בפענוח?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בפענוח?
    ענבר
    24/11/2015

הרקע:
    שלום, אני בת 30. אובחנתי עם השימוטו ובאופן כללי אני חולנית ונוטה לחלות מאוד בקלות. רגישה להמון דברים.
    לצד החזרה לתת פעילות של הבלוטה, נוספו אצלי סימפטומים חדשים של קוצר נשימה, כאבים בחזה וממש לאחרונה קורה לי שהורידים בידיים שלי בפתאומיות ובלי קשר למאמץ נעשים בולטים מאוד גם באצבעות הידיים ונהיה להם צבע כחול בולט ואחרי כמה דקות זה נרגע. אני תוהה אם זה קשור לכאב שיש לי בגב כבר כמה שנים.
    לצד זה באופן עקבי בבדיקות של השנה האחרונה אחוזי הנויטרופילים נמוך והלימפוציטים גבוה- למעט בדיקות שעשו לי בחדר מיון מספר ימים קודם לכן ואחוז הלימפוציטים יצא : 14.9% ואחוז הנויטרופילים יצא 79.6%. מעבר לזה האשלגן יצא מעט נמוך ובבדיקה השנייה חזר לנורמה.
    על מה החריגה עשויה להעיד? האם זאת חריגה שנחשבת קטנה?
    אני לא יודעת אם עשויה להיות לזה משמעות אבל אחי חלה בסרטן לימפומה נון-הודג'קינס.

מצרפת בדיקות בתגובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בפענוח?

הוספת תגובה

• עזרה בפענוח? - תגובה

פרופ` אליעזר רחמילביץ
    26/11/2015

על שאלות אלה לא ניתן לענות במסגרת הפורום
    לשם כך מומלץ על התייעצות אישית עם רופא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, האם תוכל לומר לי

ענבר
    26/11/2015

רק האם החריגה בספירת דם נחשבת גדולה או זניחה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, האם תוכל לומר לי - תגובה

פרופ` אליעזר רחמילביץ
    26/11/2015

זניחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו