מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בלוטות לימפה מעט מוגדלותסימה03/01/2016
ד"ר שלום
אני בת 55 ומזה שנה סובלת כל יום מכאבי מפרקים, ראומוטולוג איבחן שככל הנראה אני סובלת מדלקת מפרקים ורשם לי כדורי סלאזופירין שהתחלתי לקחת לפניי כמה ימים.
הייתה תקופה של כמה חודשים שסבלתי משיעול מתמשך ומשילשולים. השיעול והשילשולים פסקו לחלוטין ( הופחתה משמעותית צריכת חלב)
בבדיקת גסטרוסקופיה נמצא כי היה לי חיידק אליקובקטור ( כבר טופל ע"י אנטיביוטיקה)
קולונוסקופיה עשיתי לפניי כשנתיים (לפניי שהתחילו כל הבעיות) עקב היותי בקבוצת סיכון והבדיקה יצאה תקינה.
בבדיקת סיטי בטן ואגן הודגם ריבוי בלוטות לימפה מעט מוגדלות במזנטריום ברוחב עד 1 סנטימטר והמליצו על ביקורת חוזרת עוד חצי שנה. פרט לכך לא היה ממצא ראוי לציון.
רופא הגסטרו הפנה אותי להמטולוג, ואני מחכה לתור. מבקשת לקבל את חוות דעתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלוטות לימפה מעט מוגדלות - תגובה
פרופ` אלן ברבי04/01/2016המטולוג לא יכול לעשות כלום במקרה זה. לעקוב עם בדיקת US ( לא CT !!!)
בעוד 3 חודשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)