מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלקטרופורזהדינה13/01/2016
שלום !
אני בן 54.נמצא במעקב המטולוגי בשל הגדלת בלוטות לימפה בגוף עד עכשיו ללא דינאמיקה.בעבר הרחוק חולה סרקואידוזיס ראתי.בבדיקות האחרונות באלקטרופורזת שתן כתוב:Tubul+Glomer
כמות החלבון באיסוף השתן 170 מ''ג ליממה.
האם מדובר בלימפומה/מיאלומה?נשלחתי לבדיקת שתן ,כי אני סובל מספר שנים מהדימומים...
שאר הבדיקות תקינות(פרט לאנמיה וטרומבוציטופניה שיש לי יותר מעשר שנים ופרט לאלקטרופורזת הדם שהיא עדיין לא מוכנה):ספירה מבדלת,שקיעת דם,CRP,ביוכימיה,שרשראות קלות,בטא -2 מיקרוגלובולין-הכל תקין לחלוטין.
בתודה ובברכה,
נחמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת להודעה הקודמת
דינה13/01/2016שלום!
בנוסף לתשובת האלקטרופורזה של השתן רשום:הפרשה קלה של אלבומין.הפרשת חלק מחלבוני הנסיוב.
תשובת האלקטרופורזה של הדם תקינה.לא נעשתה אימונופקסציה.
אשמח לקבל את תגובתכם.
תודה.
נחמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלקטרופורזה - תגובה
פרופ` אליעזר רחמילביץ14/01/2016הממצאים בשתן לא אופיינים ללימפומה או מיאלומה
כדאי להתייעץ עם נפרולוג
לא ברור לי מהם הדימומים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)