שתי הפלות וחשש לAPLA -- לקחת קלקסן?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתי הפלות וחשש לAPLA -- לקחת קלקסן?
    זיוה
    12/03/2016

שלום --
    אני בת 40. אחרי הפלה אחת (8 שבועות) בדקו והיה לי חשש לAPLA. חצי שנה אחר כך הבדיקות היו גבולויות והחליטו לא לתת לי כלום. שוב הייתי בהריון ושוב הפלה אחר 8 שבועות.
    באם יש מקום לקחת קלקסן בהריון/ טיפולי פוריות בהמשך? כרגע לוקחת 300 מג אספרין ליום (למיגרנות). מצרפת את תוצאות הבדיקות למטה -- תודה רבה!!

בדיקה ראשונה:
    Beta 2 Glycoprotein 1 IgM
    8.3

בדיקה שנייה אחרי חצי שנה:
    Beta 2 Glycoprotein 1 IgM
    7.4

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שתי הפלות וחשש לAPLA -- לקחת קלקסן? - תגובה

פרופ` אלן ברבי
    13/03/2016

אני מבין שנושא הריון הוא לא אקטואלי.
    בקשר למתן אספירין באופן קבוע אפשר גם מיקרופירין 100מג' ליוםץ לשאול לרופא המטפל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובת המשך -- הפלות וחשד לAPLA

זיוה
    13/03/2016

הי, תודה על התגובה! עניין ההריון אקטואלי כי אני כרגע בתהליך IUI (ובמקרה שלא יעבוד) בעוד חודשיים אמורה להתחיל IVF. כדאי לקחת קלקסן? עדין קיים לפי דעתך חשד ל APLA?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובת המשך -- הפלות וחשד לAPLA - תגובה

פרופ` אלן ברבי
    13/03/2016

מתן קלקסן יקבע ע" רופא נשים בלבד בהתאם להיסטוריה רפואית, תוצאות הבדיקות, ויעוץ של המטולוג אזורי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו