טרומבוציטופניה בהריון שבוע 38

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טרומבוציטופניה בהריון שבוע 38
    רעות
    25/04/2016

שלום רב, בעוד כשבוע ניתוח קיסרי שני כיום כשבוע לפני טסיות 75 אלף יש לציין שבהריון הקודם הגיעו ל 60 אלף בלידה שלא התפתחה והסתיימה בקיסרי בהרדמה מלאה.
    הייתי אצל שני רופאים אחד הציע לקחת סטרואידים לעלות את מספר הטסיות כ 4 ימים לפני הניתוח על מנת שאוכל אולי לבצע הרדמה אפידורלית, הרופא האחר אמר שמכיוון שמדובר בטרומבוציטופניה של הריון סטרואידים לא יעזרו ועלולים לגרום ללחץ דם גבוה וסכרת הריונית ובלי שום קשר גם אם לא היה מדובר בטרומבוציטופניה הריוניות 4 ימים טיפול אינו מספיק ולא ייתן כלום.
    אני מתלבטת אם לקחת סטרואידים או לא אשמח לחוות דעת נוספת.
    תןדה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טרומבוציטופניה בהריון שבוע 38 - תגובה

פרופ` אליעזר רחמילביץ
    25/04/2016

אם למילד ולמרדים אין התנגדות אפשר לקבל סטרואידים 4 ימים
    לפני הלידה
    בהצלחה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך טרומבוציטופניה

רעות
    25/04/2016

תודה רבה על התגובה המהירה,
    השאלה הנשאלת היא האם למיטב ניסיונך תוך 4 ימים של לקיחת סטרואידים כמות הטסיות תצליח לעלות מ 70 אלף שהיא היום ל 100 אלף מספיק לבצע אפידורל?
    במידה ומלחתכילה הסיכוי הינו קלוש אין לי צורך לנסות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו