קרישיות דם - האם יכול לפגוע באורח החיים היומיומי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרישיות דם - האם יכול לפגוע באורח החיים היומיומי?
    גילה
    30/06/2016

היי, אני חיילת בת 19 שמשרתת כבר במשך שנה בצהל. לפני חודשיים רציתי להתחיל ליטול גלולות בגלל מחזור לא סדיר שאני מקבלת פעמיים בחודש לפעמים 3 , ובגלל בעיה של קרישת דם במשפחה נדרש ממני לבצע גם בדיקה. אכן הלכתי לעשות אותה והתברר שיש לי, תמיד היו לי חשדות לגבי זה כי יוצאים לי על הרגליים המון אבל המון סימנים כחולים / שחורים גדולים וקטנים - בלי לקבל מכה!! ה pt שלי גבוה מהנורמה - התוצאה 89. גם ה pt-inr שלי גבוה מהנורמה- התוצאה 1.06. וגם ה ptt שלי יצא גבוה מהנורמה - התוצאה 33. אשמח לדעת באיזו קרישה מדובר והאם היא יכולה לפגוע לי בתפקוד של דברים מסויימים באורח חיי, מה מותר מה אסור... וכמובן אם היא יכולה למנוע ממני דברים מסויימים בשירות שלי, אני תומכת לחימה עם פרופיל 97 בגלל שמתי שהתגייסתי לא דמיינתי שקיימת אצלי הבעיה הזו. ממש אובדת עצות, הרפואה הצבאית עושה טובה שהיא מתעניינת ועוזרת לכל פגישה עם רופא צריך להתחנן ליחס. אשמח לקבל תשובה. תודה רבה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קרישיות דם - האם יכול לפגוע באורח החיים היומיומי? - תגובה

פרופ` אליעזר רחמילביץ
    30/06/2016

עם כל הכבוד לא רצוי לענות על שאלותיך בדרך זו
    ועל כן אני מציע שתפני למרפאת קרישה במסגרת מרפאה המטולוגית
    ושם תוכלי לספר בפרוטרוט את הסיפור שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו