אשמח לעזרה דחופה בלוטות לימפה נפוחות מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח לעזרה דחופה בלוטות לימפה נפוחות מאוד
    דר אהרוני
    10/07/2016

שלום רב , אני מצטערת אם טעיתי בפורום אבל אשמח לחוות דעת נוספת אני ממש בלחץ !!
    אני בת 19 , במשך למעלה משנה שמתי לב לבלוטות לימפה נפוחות בצוואר והייתי במעקב אחריהן , עשיתי אולטרסאונד בשבוע שעבר וכאשר הגעתי היום לרופאת המשפחה היא אמרה לי שאני חייבת לפנות להמטולוג ולערוך בדיקות דם אולטרסאונד מפשעות ובתי שחי וצילום חזה .
    במישוש לא נמצאו בלוטות לימפה בבתי השחי צילום חזה שנערך לפני כחודש תקין בדיקות דם שנערכו לפני כחודש תקינות . נשאר לי רק לבצע את האולטרסאונד במפשעות .
    אני לא מבינה מה קרה שפתאום מפנים אותי להמטולוג , ולמה הבלוטות שלי נפוחות כל כך הרבה זמן ללא סיבה ? חשוב לציין שאני סובלת שנים מתת פעילות בלוטת התריס והשימוטו .
    אני מפחדת מאוד שזה משהו חמור .. אשמח לעזרה !!
    בלוטות הלימפה שלי נסוגו מאז דצמבר וכרגע גודלן הוא 8

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אשמח לעזרה דחופה בלוטות לימפה נפוחות מאוד - תגובה

פרופ` אלן ברבי
    11/07/2016

מדובר בבלוטות מינימליות. ממליץ על יעוץ א.א.ג או כירורג לשקול אם יש מקום לביאופסיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך

דר אהרוני
    11/07/2016

אני מאוד מפחדת שזה חס ושלום לימפומה או משהו אחר , למרות כל הבדיקות התקינות .. יש סיכוי שזה זה ? מה הגורמים הנוספים להגדלה ממושכת כזו ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו