מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חום גבוהה ליום יומיים פעם בחודש וספירה נמוכה של כדוריות אדומותAaa14/07/2016
שלום רב,
אני מקווה שאני כותבת בפורום הנכון, ואם לא , אשמח אם תפנו אותי לפורום הנכון. בעלי בן 41, בריא באופן כללי, בחצי שנה אחרונה ( או יותר) שמנו לב שיש לו חום גבוהה (~38~38.5 ולפעמים מגיע ל40) עם צמרמורות ועייפות. זה עובר אחרי יום יומיים. בהתחלה חשבנו שהוא כל הזמן נדבק מהבן שלנו בן שנה וחצי. אבל עכשיו קיץ, הילד לא מביא וירוסים מהגן ולא חולה, בעלי עדיין מעלה חום פעם בחודש. זה נראה לי לא נורמאלי לגבר בריא באופן כללי. האם יש מה לדאוג?
בנוסף היתה לו לאחרונה דלקת מעי גס ובעקבות בדיקה מצאו פוליפ בחלק התחתון של המעי. בידקת קולונוסקופיה מלאה והוצאת פוליפ נקבע רק לעוד חודשיים. השאלה היא האם יש מה לדאוג? ואם כן אילו בדיקות מומלץ לעשות? ללכת לרופא משפחה עם תלונות על חום חוזר לא מביא דבר, הם אמרו שזה בטח וירוס. אבל פעם בחודש??
מצב בדיקת דם אחרונה שנעשה בזמן הדלקת במעיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חום גבוהה ליום יומיים פעם בחודש וספירה נמוכה של כדוריות אדומות - תגובה
פרופ` אליעזר רחמילביץ14/07/2016ההצעה המעשית בשלב הזה היא כי ברגע שמופיע חום
יש לבצע תרביות דם ושתן וספירת דם לנסות למצוא את הסיבה
יש גם לודא שאין לו חום בימים אחרים
על כל פנים התלונות הללו מחייבות בצוע ברור יסודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! מה לבקש מהרופא לבדוק
Aaa14/07/2016תודה רבה על התגובה. אנחנו נמצאים בארהב, ולאכזבתו הרבה הרפואה הכללית כאן קצת יותר חלשה מהארץ והרבה פעמים צריך לכוון את הרופא ולבקש בדיקות ספציפיות. תוכל בבקשה להגיד מה בדיוק לבקש מהרופא לבדוק בבדיקות דם ושתן? (כי כבר עשו בדיקות... מה שצירפתי מקודם, ולא מצאו כלום והיום הוא שוב בפעם המאה שוכב ללא כוחות עם 40 חום)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)