טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, ילדתי לפני כחודשיים וחצי ובמהלך האשפוז נוצר אצלי בזרוע ימין DVT בוריד הברכיאלי עקב עירוי שטחי בוריד פריפרי. כרגע אני מטופלת בקלקסן 60 לשלושה חודשים,במהלכם ביצעתי בדיקה לקרישיות יתר ועדיין מחכה לתוצאות(אך אין היסטוריה משפחתית או מקרים קודמים). השאלה שלי היא האם גם במידה והבדיקה תראה שאיני בעלת נטייה לקרישיות יתר, אני למעשה אכן בעלת סיכון מאחר ויש כבר אירוע בעברי (למרות שככל הנראה נוצר מסיבוך בעירוי ולא מנטייה..) ומעתה יתייחסו אלי ככזאת (ואצטרך להזריק קלקסן לאורך כל ההריונות הבאים למשל..), רק כי לא רוצים לקחת את הסיכון.
תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר