מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הקזת דם. האם יש בזה גם סיכון?אורח11/11/2016
שלום
הופניתי ע"י המטולוגית להקזת דם, וזאת עקב המוגלובין 18.5, והמטוקריט 55%.
JAK2 שלילי.
בהפניה הרופאה רשמה:
נראה תוצאה של OSA וזריקות טסטוסטרוןץ
ממליצה על אספירין
וכן הקזת אחת לשבוע לשמור המטוקריט סביב 50%
לא ידוע לי על דום נשימה חסימתי, אך אני כן סובל מעודף משקל. האם דום נשימה חסימתי יכול לגרום להמוגלובין והמטוקריט ברמות כאלו?
אני כן מטופל בנבידו (בגלל רמות נמוכות של טסטוסטרון) ומאז החלה העליה בכדוריות האדומות.
האם להקזת דם מדי שבוע יש גם השלכות בריאותיות שליליות?
ואיך מבצעים מעקב בכדי לשמור על ערכים של המטוקריט 50%? מדי שבוע לבצע ספירת דם? לפני ההקזה? איך מקבלים השתקפות של הערכים תוך כדי תהליך ההקזות?
האמת שאני כבר לא יודע מה עדיף, האם לסבול מטסטוסטרון נמוך או מההשלכות והסיכונים שבטיפול שבעצם מעלים לי את ההמוגלובין והמטוקריט.
איך נוהגים במקרה כזה?
והאם הסימפטומים שיש בפוליצטמיה ורה (כאבי ראש, סחרחורות, עייפות, קוצר נשימה בעיקר בשכיבה) קיימים גם בפוליצטמיה משנית?
כי אני סובל מהדברים הללו, השאלה אם זה קשור לערכים המוגברים שקיימים אצלי.
תודה רבה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקזת דם...
פרופ` אלן ברבי12/11/2016סיפור ארוך לא מתאים לפורום
אתה יודע הכול על מצבך. אפשר גם לפנות לרופאים שמטפלים בך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)