מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
רפואה פרטית > פורומים רפואיים > פורום המטולוגיה, לוקמיה, קרישת דם, סרטן הדם >טיפול הורמונלי במצבי קרישיות יתר
- טיפול הורמונלי במצבי קרישיות יתריעל30/03/2017
שלום,
אובחנתי לפני מספר שנים כלוקה בחסר protein S, זאת עקב CRVO. איני נוטלת טיפול קבוע. מאז היו לי מידי פעם אירועים קלים של קרישי דם בכפות הידיים, ללא הפרעה משמעותית בתפקוד.
לאחרונה בירור שעברתי העלה אבחנה של אנדומטריוזיס. אני יודעת שאסור לי ליטול גלולות משולבות (אסטרוגן+פרוגסטרון), אך להבנתי יש באפשרותי ליטול גלולות ע"ב פרוגסטרון בלבד, אם כי גם חלק מהגלולות הללו אינן מומלצות. הבנתי שההמלצה במצבי הינה נטילת גלולות המכילות נורתיסטרון (דוגמת פרימולוט), אלא שגם כאן קיימת כמובן הזהרה במצבים של קרישיות יתר.
הייתי שמחה להמלצה - מה סוג הגלולות אותן אני יכולה ליטול בכדי להקל על מצבי, תוך סיכון מינימלי לאירוע תרומבוטי משמעותי חוזר?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול הורמונלי
פרופ` אלן ברבי31/03/2017לשאול לרופא נשים מה ההורמונים שמתאימים למצבך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)