טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, אבא שלי בן 66 אובחן זה עתה כסובל מ mds.... הוסבר לנו שישנן תרופות שניתן לעשות ובסופו של דבר אף השתלת מח עצם. אמרו לי שלא תיתכן תרומה מילדים אלא רק מאח/אחות של אבי.... השאלה שלי היא מדוע ??? בנוסף, ידוע לי על המאגר הבינלאומי אך היינו רוצים לחפש במקביל גם באופן עצמאי , כיצד אוכל לצמצם את טווח החיפוש? אבי יוצא ברה"מ - האם לחפש רק בין עדות אשכנז? האם לפי סוג דם? כיצד נוכל לייעל את החיפוש?
תודה מראש וחג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר